مرکز آهن شیراز (میثم جعفری )

ناودانی از پروفیل های صنعتی و ساختمانی است که در دسته مقاطع باز جای دارد. این مقطع با شکل ظاهری U شکل دارای یک وجه افقی با نام جان و دو سطح عمود بر جان به نام بال تشکیل شده است. ناودانی با روش های متفاوتی تولید می شود که عبارتند از: فابریک ورد گرم، فابریک نورد سرد و روش پرسی. در روش های فابریک چه به روش نورد گرم و چه به روش نورد سرد، این مقطع از همان ابتدا به ظاهری U شکل از خط تولید گذر می کند اما در روش پرسی ورق های فولادی با استفاده از تجهیزات رول فرمینگ، تغییر شکل پیدا می کنند. ناودانی ها در موارد مختلفی کاربرد دارند که برحی از مهمترین کاربردهای آن را می توان استفاده در طراحی و تولید ماشین آلات و تجهیزات صنعتی، ساخت ادوات و سازه های دریایی، ساخت چهارچوب های فولادی، ترمیم ابنیه و سازه های معماری قدیمی. 

وزن ناودانی

وزن ناودانی اصلی ترین فاکتور در تعیین قیمت این مقطع فولادی است از این رو برای صنعت گران و خریداران این حصول، وزن از اهمیت بالایی برخوردار است. از ویژگی هایی که بر وزن ناودانی تاثیر می گذارد می توان به ضخامت و سایز ناودانی اشاره نمود. بدیهی است بین وزن ناودانی و مشخصات ذکر شده (ضخامت و سایز) رابطه ای مستقیم وجود دارد.

نحوه محاسبه وزن ناودانی

هر سایز ناودانی بر اساس وزن در دو دسته ناوادنی سبک و سنگین قرار می گیرد که تفاوت آن ها در عرض ناودانی است. ناودانی ها معمولا در شاخه هایی با طول 6 و 12 متری به بازار عرضه می شوند. در جداول این صفحه وزن شاخه های سبک و سنگین ناودانی در طول 6 متر و 12 متر قرار دارد که برای محاسبه وزن ناودانی کافیست تعداد شاخه ناودانی خریداری شده را در با در نظر گرفتن سایر ویژگی ها در وزن هر شاخه ضرب کنید تا در نهایت به وزن تقریبی ناودانی دست یابید. در جداول های پایین صفحه می توانید جدول وزن ناودانی را مشاهده کنید. در صورتی در استفاده از جداول وزن ناودانی با ابهامی روبرو شدید می توانید با کارشناسان آهن پویا تماس حاصل نمایید.

 

وزن ناودانی 6 متر
سایز ناودانی (cm)وزن شاخه6 متری ناودانی(kg)
6 30
8 43
10 53
12 63
14 75
16 85
18 97
20 113
22 133
24 144